planering och tillbakablick

Hemma från jobbet... blev en något  kortare och lugnare dag än vanligt. Vi har suttit ner, jag, chefen och Andrea, och pratat om julen och gjort en snabb planering inför nyår. Det känns väldigt viktigt att man utvärderar hur det har gått och hur det har kännts under en stor högtid som julen... så att man kan göra förändringar och göra det ännu bätte till nästa år =) Dessutom tycker jag att det är bra att man tar sig tid direkt efter annars är det lätt att man tröttnar och glömmer. Ta tag i det direkt, skriv ner, spara i "högtidspärmen" och blicka frammåt mot nästa högtid. På så sätt behöver inte allt snurra i huvudet samtidigt, man vet ju att man har resultat och noteringar i sin pärm.

Det här med högtidspärmen är faktiskt något vi kommit på precis nyss. tanken är att vi ska sammanställa en högtid med resultat, inköp, försäljning, ideér för nästa år, vad som var bra/dåligt, schema mm mm  så att man lätt kan gå tillbka och kolla på förra året (eftersom man lätt glömmer hur jobbigt det var att slå in alla julgrupper till exempel)

I år har det kännts väldigt planerat och organiserat. Vi har verkligen jobbat som ett lag.
Tack alla duktiga kollegor (inkl extrapersonal) och praktikanter ni vet vilka ni är. Ni... jag menar VI ALLA har gjort ett superbra jobb! =) *aplåd till oss*

Idag har jag också hunnit med att städa ur snittkylen ordentligt och fyllt på med nytt snitt. I morgon får vi producera nyårsbuketter! Kul! =) Ska försöka ta lite kort och lägga upp.

God fortsättning!
Pussilago


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0