kungliga bordsdekorationer

Jag fick i uppdrag av landshövdingen att skapa bordsdekorationer till en middag som skulle hållas i recidenset. Gäster på middagen var bland annat kungen och drottningen! Vilken ära! Dekorationerna är gjorda på en ställnig som jag klätt med limonium. På toppen sitter en platta med oasis. Låter bilderna berätta resten men fråga gärna om ni undrar så svarar jag. 
 
 
 
 

formex del 2 - Eat meet enjoy

Här är lite bilder från utställningen/lunchstället Eat Meet Enjoy, som har hämtat inspiration från höstens trendtema Eclectic Touch. Designer Jan Rundgren.
 
 
 

formex del 1 - Habitat

Formex är över och det har varit en omtumlande, spännande, lärorik, inspirernade, rolig och intressant upplevelse. Det är första gången jag fick se mässan som utställare och som press. Mycket nya intryck att ta in! Tänkte dela upp inläggen från formex och vi får se hur många det blir. Denna bildserie är från utställningen habitat som jag förälskade mig i! Älskar färgerna och harmonin. Vill liksom flytta in direkt.
 
 
 

vem kan segla förutan vind

Med vind i seglen blev den här båten ett vackert farväl på en begravnig idag. Skrovet är gjort i oasis på en planka och är täckt med aspidistra. "Seglen" innehåller delfinium, blåklocka, veronika och papaver. 
 

Tussilagohatten och jag

Ni som följer mig på instagram (malinsvahn) har redan sett min hatt som jag gjorde till en fest där "huvudbonad" var dresscode. Jag hade ju kunnat köpa mig en hatt men varför göra något den enkla vägen liksom? hihi nej, det är roligare att göra det själv Jag har gjort hatten av tussilagoblad som jag limmat med tapetklister. Jag knöt ett spetsband runt hatten och fäste två klematis från trädgården. Här kommer resultatet och en liten "bakomkulisserna" Håll till godo.
Såhär glad kan man va om man ska på fest! Är inte helt bekväm med det här modellandet... haha!
 
Eftersom jag hade lite problem med att få bladen att fästa på underlaget klippte jag bort skärmen. Men lät bladen vara kvar. Sedan limmade jag flera lager med blad på både ovansidan och undersidan. Jag stöttade upp den nya bladskärmen medan den torkade så att den skulle få den form jag ville ha. Och det är alltså undersidan av bladen som jag vänt uppåt eftersom det blir snyggast så om du frågar mig! Det här med tapetklister är en kul teknik som jag absolut kommer jobba mer med.
 
blomstrande hälsningar
Malin
 

och nu blir det reklam

 

att vakna på morgonen och det första man möts av är doften av luktärt...

 
Ljuvligt är det minsta man kan säga! Hoppas ni får en bra dag alla <3
 

RSS 2.0