tiden rusar, snart är det påsk

Redan torsdag igen! Va? Tiden rusar fram och jag hinner inte riktigt med. Idag är det jobbdag och ikväll får vi barnvakt. Jag och min kärlek ska lyxa till det med middag och föreställning. Vi ska se "ljust och fräscht" med Lindström och Schyffert. Så mysigt och kul det ska bli!

För övrigt börjar jag längta efter påsken (?) Jag brukar inte riktigt bry mig så mycket om denna högtid. Brukar ta in lite björkris och lite påskliljor men annars brukar jag inte pynta så mycket. I år har jag lite mer sug efter påsk! Kanske är det för att jag missade påsken helt förra året då jag var fullt upptagen med att föda min dotter. Hm.. tja.. ni får nog räkna med lite påskinspiration i nästa vecka för nu kan jag nog inte hålla mig längre!

Kommentarer
Postat av: Lisa Holmgren

Jag är också så himla pepp på påsk i år! Ser fram emot att ta del av din inspiration!



// Lisa

http://lisaflorist.blogspot.com/2012/03/varplanteringar-med-knubbiga-tuplaner.html

2012-03-09 @ 09:56:02
URL: http://lisaflorist.blogspot.com
Postat av: Emma

Du knäpper så fina bilder Malin! Vad använder du för kamera och objektiv? Kram

2012-03-09 @ 19:28:41
URL: http://Lavendulas.se
Postat av: anna

Du längtar efter påsk för att Alvisen fyller år då :D

2012-03-10 @ 09:35:33
URL: http://annasvahn.blogg.se/
Postat av: Malin convalaria

Tack för era fina värmande kommentarer!

Emma: Jag har en Nikon D3100 Objektivet är det som följde med kameran (standard antar jag) AF-snikkor 18-55mm. (Ja, det säger inte mig så mycket men du kanske har bättre koll =) Jag redigerar mina bilder på picknic.com sidan kommer dock att läggas ner i april (!) vilket är synd för den är så lätt att pilla med =) Du kanske har något tips på någon annan lätt redigeringssida?

Kram till er alla!

2012-03-12 @ 08:34:35
Postat av: Emma

Jag har redigerat i picasa, som liksom länkar till picnic.com . Jag tror inte att picasa ska lägga ner i varje fall. Jag är också inne på picnic och grejar, den är väldigt behändig. Jag älskar typsnitten där!! man kan göra hur mycket som helst! :-)



Det är iaf fantastiska bilder, du är en riktig mästerfotograf. Bilderna från senaste inlägget med äggvaserna ser ut att vara tagna i en inredningtidning (!!!) så bra de är!! kram till dig

2012-03-13 @ 15:48:43
URL: http://lavendulas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0