älskade astilbe

Vilket tillfälle det än gäller, födelsedag, bröllop, begravning, etc, tycker jag att det är allra vackrast med säsongsblommor. Som den här begravningsdekorationen jag gjorde idag. Den innehåller bland annat sweet avalanche, santini, fresia, nejlikor och astilbe som är en riktig försommarfavorit!
Ps: Jag har just upptäckt att vårt råa betonggolv med ekribbor som vi har i butiken är väldigt fint att fota mot. Så räkna med fler bilder på golvet ;) hihi

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vilken fin begravnings dekoration! Jag måste fråga...följer er instagram från lafleuriste och ser dessa fantastiska buketter som ni gör. Har ni några blom-kurser i butiken? Typ kvällkurser med något tema?

Svar: Vi anordnar kurser om man är en grupp (typ möhippan, jobbet, tjejänget etc) Vi har funderat på att ha kurser där man får anmäla sig en och en men det har inte riktigt blivit av än. Kanske skulle dra igång något sådant... hmm.. tål att tänkas på!
Malin Svahn

2013-05-15 @ 22:23:13
Postat av: Therese

Väldigt vacker!
Har nog aldrig gillat Astillben riktigt, men nu när jag ser den såhär måste jag nog få ändra mig något...;) väldigt vacker!

Svar: tackar. Astilbe är superfint om man använder de på rätt sätt. Tyvär är den inte jättehållbar men det är också det som är lite av tjusningen med snittblommor!
Malin Svahn

2013-05-15 @ 22:54:11
URL: http://thereseofsweden.blogg.se
Postat av: betty

ljuvligt vacker, du är så duktig Malin!!!

Svar: tack <3
Malin Svahn

2013-05-17 @ 21:38:33
URL: http://prettybetty.se
Postat av: valentina

Hej kan man beställa hoss er en sån här .
Vilken pris? ?

2013-10-24 @ 21:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0